Header

Cum să creștem antreprenori tehnici

November 13th, 2014 | Posted by admin in Informaţii

watifyCum să creștem antreprenori tehnici” a fost titlul workshop-ului organizat de APDETIC în 5 noiembrie 2014, la Hotel Royal din București.

Workshop-ul a fost susținut de Gabriel Marin, CEO Omnilogic și de Valentin Negoiță, președinte APDETIC și s-a concentrat pe analiza pe care trebuie să o întreprinzi înainte de a lansa un business în domeniul IT&C, despre cum să-ți depășești reținerile și îndoielile, din momentul în care ai o viziune corectă și instrumentele necesare pentru a o implementa. În cadrul evenimentului a fost prezentat și programul Watify iar “modelul digital” (digital icon) Gabriel Marin a prezentat propria poveste de succes, în calitate de antreprenor IT&C, despre cum a pornit la drum, la începutul anilor 90 și cum și-a dezvoltat afacerea în Europa de sud-est. El a pus accentul pe riscurile și oportunitățile pe care trebuie să le evaluezi înainte de a lansa un business și pe “cei 15 indicatori care demonstrează că ești un antreprenor”. Un scurt video cu prezentarea lui Gabriel Marin poate fi urmărit aici.

Evenimentul a fost interactiv, la el participând studenți și profesori.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>